Des de 2002 ajudem a la nostra clínica de fisioteràpia i osteopatia de València a solucionar i millorar multitud de malalties.

Tractem:

  • Dolors d'esquena (cervicàlgia, dorsàlgia, lumbàlgies, lumbociatàlgies, hèrnies discals, ...).
  • Lesions esportives (esquinços, tendinopaties, secuel·les de luxacions, trencaments fibril·lars ...).
  • Patologies dins l'àmbit pediàtric (dificultats en la lactància, plagiocefàlia, tortícoli congènita, displàsia de cadera, obstrucció del canal llagrimal, còlics del lactant, reflux gastroesofàgic, deformitats del membre inferior, otitis, problemes respiratoris...).
  • Disfuncions en la dona embarassada (pre-part, pos-part, recuperació del sòl pèlvic, tractament de cicatrius post-cesària i post-episiotomia ).
  • Disfuncions viscerals funcionals com hèrnies d'hiat, reflux gastroesofàgic, restrenyiment, alteracions menstruals i altres problemes ginecològics,...

A la clínica fem servir un ecògraf per tal de millorar els nostres diagnòstics múscul-esquelètics i aplicar la tècnica d'electrolisi percutànea múscul-esquelètica de forma ecoguiada.

Organitzem diversos tallers (psicomotricitat per a xiquets, preparació al part, recuperació pos-part...) i impartim classes de Pilates i Ioga terapèutics.

Som fisioterapeutes i osteòpates, amb més de 20 anys d'experiència, i entre els nostres principals pacients estan els xiquets, bebés i músics.