El dietista-nutricionista és el professional sanitari, amb titulació universitària, reconegut com un expert en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per a intervindre en l'alimentació d'una persona o grup de persones sanes o malaltes tenint en compte les seues necessitats fisiològiques, o patològiques, preferències, estil de vida i circumstàncies socials, personals i laborals.

En la Clínica Marta Bono, t'oferim el servici de dietètica i nutrició en què tu seràs l'encarregat de planificar la teua alimentació de manera sana i equilibrada, comptant amb el suport permanent i guia del dietista-nutricionista i treballant conjuntament en les revisions, a través de la metodologia de l'educació alimentària i el coaching nutricional.

El nostre objectiu és que adquirisques uns bons hàbits alimentaris i millores el teu estat de salut a través d'un assessorament nutricional personalitzat. T'ensenyarem la importància d'alimentar-se correctament per a trobar-te millor i previndre l'aparició de patologies cròniques com a diabetis, hipercolesterolemia o hipertensió.

Com treballem?

Realitzem una primera visita en què definim l'anamnesi, un estudi bàsic de la composició corporal i entreguem un diari perquè ens anotes les teues ingestes durant una setmana. A la setmana següent entreguem un dossier nutricional en què especifiquem els resultats de l'estudi i tots els objectius nutricionals que treballarem durant el tractament nutricional. Des d'esta sessió ja comencem a modificar els teus hàbits alimentaris de forma progressiva i aprendràs a menjar sent conscient dels teus canvis i èxits.

Este servici va dirigit a:

  • Xiquets i adolescents
  • Persones sanes que estiguen interessades a aprendre a menjar
  • Persones amb patologies (tractament de malalties) : sobrecàrrega i obesitat, diabetis, intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, dislipèmies, desnutrició, etc.
  • Mares embarassades o en període de lactància
  • Esportistes, tant a nivell individual i en equips
  • Ancians