Des de 2009 Mapfre ofereix als seus assegurats el servici d'Osteopatia dins el seu quadre mèdic i des d'aleshores la Clínica de Fisioteràpia i Osteopatia Marta Bono forma part d'aquest projecte pioner a Espanya. Esta companyia asseguradora ha confiat en el treball realitzat per alguns professionals, tots ells diplomats en fisioteràpia i amb la titolació d'Osteòpata D.O., la gran majoria professors de l'Escola d'Osteopatia de Madrid.

mapfre-logo

Com accedir als serveis d'osteopatia amb Mapfre?

Per poder accedir als tractaments d'osteopatia mitjançant la companyia Mapfre cal seguir els següents passos:

  1. Concertar la primera visita: Per a rebre la primera consulta i tractament s'ha de telefonar previamente a la companyia, teléfon 902 20 40 60, i demanar el nombre d'autorització per a la primera visita d'osteopatia a la clínica Marta Bono. Seguidament cal concertar cita a la nostra consulta mitjançant el telèfon 963953661 o por mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  2. Primera visita: Amb aquest nombre d'autorització vosté acudís a la nostra consulta i té dret a la primera visita i tractament. Nosaltres després li facilitarem un informe que haurà de remetre a la companyia Mapfre bé per fax al número 91 709 74 65 o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. La companyia li remetrà un nou nombre d'autorització per a poder realitzar tres sessions de tractament més.
  3. Següents sessions: Si després d'aquestes tres noves sessions necessita seguir el tractament o té una reagudització de la seua patologia haurà de remetre un nou informe a la companyia Mapfre per a que li facilite un tercer nombre d'autorització amb el que podrà realitzar fins a quatre sessions de tractament més.

El paciente haurà d'abonar per cada sessió de tractament d'osteopatia 12€ en concepte de franquícia a la companyia Mapfre, a la consulta no ha de pagar res.


Mapfre dona una cobertura de huit sessions d'osteopatia anuals.

El nostre número de servei concertat per a Mapfre és 630954.